ZA KRÁSOU SRÍ LANKY, OLHUVELI BEACH

SRÍ LANKA + MALEDIVY Adresa:

ZA KRÁSOU SRÍ LANKY, OLHUVELI BEACH

Informace o hotelu

Jedná se o poznávací zájezd Srí Lankou a následným pobytem na Maledivách. Během prvních 4 nocí (ve 3* hotelech s polopenzí) poznáte jedny z nejkrásnějších míst na Srí Lance, poté bude zajištěn večerní přelet na Maledivy, kde zakončíte Vaši dovolenou pobytem u moře (v případě zájmu je možné za poplatek prodloužení). Během okruhu poznáte hlavní město, sloní sirotčinec, skalní pevnost Sigiriya, jeskyní chrám Dambula, navštívíte zahradu s kořením, královskou botanickou zahradu nebo čajové plantáže v "Male Anglii". Poslední den okruhu navštívíte město Galle a následně již pojede na letiště a přeletíte na Maledivy do Vámi vybraného hotelu, kde strávíte zbytek své dovolené a budete moci relaxovat. Během pobytu u moře je česky hovořící asistence k dispozici na telefonu.


**ZÁJEZDY S ODLETEM 18.10.18/10.01.19/21.02.19/11.03.19/03.04.19 jsou s ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM BĚHEM OKRUHU (ostatní termíny okruhů jsou vždy s anglicky hovořícím průvodcem s možností česky hovořícího průvodce si připlatit)
Stravováním během okruhu polopenze a u pobytu dle vybraného hotelu.
*Líbí se Vám poznávací okruh, ale rádi byste pobyt u moře v jiném hotelu, než máme v nabídce? Rádi Vám připravíme nabídku s hotelem dle Vašeho přání. Stačí nám napsat nebo zavolat.

OLHUVELI BEACH - MALEDIVY

Tento resort se nachází přibližně 45 minut plavby rychlolodí od mezinárodního letiště. Hotel nabízí 164 bungalovů v těchto typech ubytování - „Honeymoon Beach Villa“, „Deluxe Rooms“, „Deluxe Water Villas“, „Beach Villas“, „Jacuzzi Water Villas“, „Sunset Jacuzi Water Villas“, „Honeymoon Water Villas“, „Presidential Water Suite“. Všechny typy bungalovů jsou vybaveny klimatizací, satelitní televizí, minibarem, trezorem a vysoušečem vlasů. Hotel disponuje venkovním bazénovým resortem, restauracemi a bary: „Sunset Restaurant“ - bufetová restaurace s mezinárodní kuchyní, „ Lagoon Restaurant“ - restaurace s výhledem na lagunu, „The Four Spices“ - „á la carte“ restaurace s asijskou kuchyní, „Island Pizza“ - restaurace s nabídkou pizzi, sendvičů, nebo hamburgrů a „Destination Dining“ – privátní posezení pro speciální příležitosti, „Lagoon Bar“ - bar s výhledem na lagunu, „Sunrise Bar“ - bar v blízkosti bazénu, „Dhoni Bar“ - bar na terase s výhledem na lagunu. Nechybí ani hotelové lázně „ The Sun Spa At Olhuveli Beach“ se specializací na balijské, švédské, havajské, japonské, thajské masáže s řadou procedur, salonem krásy, kadeřnictvím, saunou a výřivkou. Hotel nabízí širokou škálou vodních i plážových sportů – jízda na banánu, potápění, vodní lyže, windsurfing, katamarán, kanoje, vodní snowboard, šlapadla a dále také možnost různých výletů. K dispozici je v hotelu také prádelna/čistírna, dětský koutek, obchůdek se suvenýry a WIFI – dostupnost po celém resortu.



Změna služeb hotelu vyhrazena.

 

Popis hotelu v pdf

Storno podmínky

  • poplatek za storno rezervace do 21 dnů před příjezdem = 2% z celkové ceny rezervace (minimálně 5 EUR)
  • poplatek za storno rezervace 20 - 11 dnů před příjezdem = 50% z první noci
  • poplatek za storno rezervace 10 - 2 dnů před příjezdem = platí 1. noc
  • poplatek za nedojezd = 100% z ceny všech služeb
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
MAURICIUS