ZA KRÁSOU SRÍ LANKY, MALAHINI KUDA BANDOS

SRÍ LANKA + MALEDIVY Adresa:

ZA KRÁSOU SRÍ LANKY, MALAHINI KUDA BANDOS

Informace o hotelu

Jedná se o poznávací zájezd Srí Lankou a následným pobytem na Maledivách. Během prvních 4 nocí (ve 3* hotelech s polopenzí) poznáte jedny z nejkrásnějších míst na Srí Lance, poté bude zajištěn večerní přelet na Maledivy, kde zakončíte Vaši dovolenou pobytem u moře (v případě zájmu je možné za poplatek prodloužení). Během okruhu poznáte hlavní město, sloní sirotčinec, skalní pevnost Sigiriya, jeskyní chrám Dambula, navštívíte zahradu s kořením, královskou botanickou zahradu nebo čajové plantáže v "Male Anglii". Poslední den okruhu navštívíte město Galle a následně již pojede na letiště a přeletíte na Maledivy do Vámi vybraného hotelu, kde strávíte zbytek své dovolené a budete moci relaxovat. Během pobytu u moře je česky hovořící asistence k dispozici na telefonu.


**ZÁJEZDY S ODLETEM 18.10.18/10.01.19/21.02.19/11.03.19/03.04.19 jsou s ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM BĚHEM OKRUHU (ostatní termíny okruhů jsou vždy s anglicky hovořícím průvodcem s možností česky hovořícího průvodce si připlatit)
Stravováním během okruhu polopenze a u pobytu dle vybraného hotelu.
*Líbí se Vám poznávací okruh, ale rádi byste pobyt u moře v jiném hotelu, než máme v nabídce? Rádi Vám připravíme nabídku s hotelem dle Vašeho přání. Stačí nám napsat nebo zavolat.

MALAHINI KUDA BANDOS - MALEDIVY

Malahini Kuda Bandos Resort se nachází na ostrůvku Bandos o rozloze 530 m na 410 m. Hotel poskytuje Wi-Fi zdarma ve všech pokojích, nonstop zabezpečení, denní úklid pokojů, obchod se suvenýry a ošetřovnu. Dále hotel disponuje wellness centrem, soukromou pláží, vířivkou, restaurací a zázemím pro vodní sporty. Hosté si mohou vybrat z 82 pokojů, z nichž každý nabízí atmosféru harmonie. Hosté se mohou těšit na hotelová zařízení jako lodě, kánoje, šipky, pronájem vybavení na vodní sporty a windsurfing. Pokoje mají výhled na moře nebo do zahrady, TV s plochou obrazovkou a koupelnu s župany a bezplatnými toaletními potřebami. Některé mají posezení k odpočinku. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, kadeřnictví a obchod se suvenýry. V rezortu si můžete zahrát stolní tenis. 9 km od mezinárodního letiště Ibrahima Nasira, kam se dostanete za 10 minut jízdy motorovým člunem.

 

Změna služeb hotelu vyhrazena.

 

Popis hotelu v pdf

Storno podmínky

  • poplatek za storno rezervace do 21 dnů před příjezdem = 2% z celkové ceny rezervace (minimálně 5 EUR)
  • poplatek za storno rezervace 20 - 11 dnů před příjezdem = 50% z první noci
  • poplatek za storno rezervace 10 - 2 dnů před příjezdem = platí 1. noc
  • poplatek za nedojezd = 100% z ceny všech služeb
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
MAURICIUS