ZA KRÁSOU SRÍ LANKY, KHALIDIYA PALACE RAYHAAN BY ROTANA

SRÍ LANKA + EMIRÁTY Adresa:

ZA KRÁSOU SRÍ LANKY, KHALIDIYA PALACE RAYHAAN BY ROTANA

Informace o hotelu

Jedná se o poznávací zájezd Srí Lankou a následným pobytem v Emirátech. Během prvních 4 nocí (ve 3* hotelech s polopenzí) poznáte jedny z nejkrásnějších míst na Srí Lance, poté následuje večerní let zpět do Emirátů, kde si užijete pobyt u moře nebo ve městě – podle Vaší chuti. Během okruhu poznáte hlavní město, sloní sirotčinec, skalní pevnost Sigiriya, jeskyní chrám Dambula, navštívíte zahradu s kořením, královskou botanickou zahradu nebo čajové plantáže v "Male Anglii". Poslední den okruhu navštívíte město Galle a následně již pojede na letiště a poletíte do Dubaje. V Emirátech Vás čeká 5 nocí a můžete si vybrat hotel v centru Dubaje, u moře v letovisku Ras Al Khaimaih nebo v hlavním městě Abu Dhabí. Během pobytu v Emirátech Vám bude k dispozici česky hovořící delegát (v Abu Dhabí pouze na telefonu).

*Rádi byste v Emirátech jiný hotel, než máme v nabídce? Stačí nám napsat požadavek, rádi Vám zašleme kalkulaci na hotel Vámi vybraný. Počet nocí v Emirátech Vám můžeme i prodloužit či zkrátit – dle Vašeho přáni.
**ZÁJEZDY S ODLETEM 18.10.18/10.01.19/21.02.19/11.03.19/03.04.19 jsou s ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM BĚHEM OKRUHU (ostatní termíny okruhů jsou vždy s anglicky hovořícím průvodcem s možností česky hovořícího průvodce si připlatit)
Stravováním během okruhu polopenze, pobytu v Emirátech dle vybraného hotelu (snídaně/All Inlcusive).

 

KHALIDIYA PALACE RAYHAAN BY ROTANA - EMIRÁTY

Tento hotel se nachází přímo na břehu Arabského zálivu, u 200 m dlouhé, soukromé pláže a v těsné blízkosti obchodních a nákupních center. Od hotelu dojedete za 10 minut k výstavišti Abu Dhabi International Exhibition Centre, vzdálenost od mezinárodního letiště ve městě je cca 30 minut jízdy a na letiště v Dubaji se dopravíte přibližně za 90 minut. Jedná se o resort v moderním designu s tradičními prvky arabské architektury. Nabízí celkem 443 klimatizovaných,  prostorných pokojů s francouzskými okny a výhledem na Arabský záliv. Pokoje disponují vlastní koupelnou s WC, balkonem, satelitní TV, Wi-Fi připojením, trezorem, minibarem, vysoušečem vlasů a varnou konvicí. V některých z nich je i kuchyňský kout. V hotelu se nachází moderní posilovna s profesionálními trenéry a možností skupinových cvičení, parní sauna, vířivka, dětský klub a jeden z největších bazénů v Abu Dhabi. Využívat můžete také různá sportovní hřiště, včetně 2 osvětlených tenisových kurtů či 2 kurtů na squash. V restauraci Horizon se podávají jídla mezinárodní kuchyně formou bufetu. Restaurace The Beach, umístěná na venkovní terase nabízí místní speciality a nealkoholické koktejly. K dispozici jsou také 2 bary s pestrou nabídkou lehkého občerstvení a nápojů.


Změna služeb hotelu vyhrazena.

Popis hotelu v pdf

Storno podmínky

  • poplatek za storno rezervace do 21 dnů před příjezdem = 2% z celkové ceny rezervace (minimálně 5 EUR)
  • poplatek za storno rezervace 20 - 11 dnů před příjezdem = 50% z první noci
  • poplatek za storno rezervace 10 - 2 dnů před příjezdem = platí 1. noc
  • poplatek za nedojezd = 100% z ceny všech služeb
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
MAURICIUS