SRÍLANSKÉ MINIMUM + TAPROBANA WADDUWA +420 257 221 724

SRÍLANSKÉ MINIMUM + TAPROBANA WADDUWA

Wadduwa

Jedná se o pobytově poznávací zájezd Srí Lankou. Během prvních 3 nocí (ubytovaní ve 3* hotelech s polopenzí) poznáte jedny z nejznámějších míst na Srí Lance a následně budete mít možnost zakončit Vaši dovolenou na 3-4 noci v hotelu u pláže (nebo více v závislosti na termínu). Během okruhu navštívíte sloní sirotčinec, skalní pevnost Sigiriya, jeskyní chrám Dambula, zahradu s kořením či královskou botanickou zahradu. Poslední den okruhu navštívíte ještě čajovou plantáž Giragama kousek od města Kandy, kde uvidíte, jak se zpracovává čaj.  A následně již pojedete do Vámi vybraného hotelu, kde strávíte zbytek své dovolené a budete moci relaxovat. Během pobytu u moře je česky hovořící delegát k dispozici na telefonu.

*ZÁJEZD SE USKUTEČNÍ UŽ PŘI MIN. POČTU 2 OSOB.
**ČESKY/SLOVENSKY HOVOŘÍCÍ PRŮVODCE OD 4 OSOB (Při dvou osobách je možné si česky hovořícího průvodce připlatit – cena od 4 300,-)

Stravováním během okruhu polopenze a u pobytu dle vybraného hotelu.

Líbí se Vám poznávací okruh, ale rádi byste pobyt u moře v jiném hotelu, než máme v nabídce? Rádi Vám připravíme nabídku s hotelem dle Vašeho přání.

Pobyt u moře je možné prodloužit na libovolnou délku - dle Vašeho přání. Cena se pak liší dle počtu nocí a aktuální ceny letenky.

 

 

Termín zájezdu

Délka pobytu nocí/ dní
Dostupnost Vyprodáno
Stravování
Typ pokoje STANDARDNÍ POKOJ
Cena za osobu
0 Kč
Země a lokalita: Srí Lanka, HIKKADUWA
Ubytování: TAPROBANA WADDUWA 4****
Druh zájezdu: POZNÁVACÍ
Doprava: LETECKÁ | PRAHA
Cena zahrnuje:
  • Leteckou přepravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Transfery v rámci okruhu, do hotelu, vč. hotel - letiště
  • Pojištění CK proti úpadku
  • Ubytování v pobytové části zájezdu ve vybraném hotelu se stravováním dle nabídky
  • Poznávací okruh na 3 noci s anglicky/česky mluvícím průvodcem s polopenzí (česky hovořící od 4 osob/při 2 osobách možné příplatit)
  • Vstupní poplatky do míst zahrnutých v rámci okruhu
Cena nezahrnuje:
  • Vstupní vízum - možnost vyřízení přes naší CK (1750,- Kč osoba)
  • Cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety nad rámec programu

Stravování

Během okruhu v ceně polopenze.
Během pobytu stravovaní dle výběru polopenze nebo All Inclusive.

Ubytování

TAPROBANA WADDUWA

Cca 90 minut jízdy od mezinárodního letiště v Colombu, v letovisku Wadduwa se nachází menší 5* hotel , od pláže oddělený pouze hotelovou zahradou. – Taprobana by Asia Leisure. Hotel má celkem 27 pokojů (16 pokojů Deluxe – 50 m², 8 pokojů Superior – 51 m²a 3 pokoje typu Shimmer Suites – 75 m²). Všechny pokoje mají svůj balkón s výhledem na moře , wifi (zdarma), klimatizaci, TV, set pro přípravu kávy a čaje a minibarem. Superior má navíc na balkóně vířivou vanu a Shimmer Suites má na balkóně menší jacuzzi. V hotelu najdete dvě restaurace a dva bary . V hotelu je možné nabídnout...

SRÍ LANKA, OKRUH 3 NOCI + PLÁŽ Počet pokojů: 27 Adresa: 354/16 Rathnayake Road, Thalpitiya, Wadduwa 12560, Srí Lanka

Cca 90 minut jízdy od mezinárodního letiště v Colombu, v letovisku Wadduwa se nachází menší 5* hotel, od pláže oddělený pouze hotelovou zahradou. – Taprobana by Asia Leisure. Hotel má celkem 27 pokojů (16 pokojů Deluxe – 50 m², 8 pokojů Superior – 51 m²a 3 pokoje typu Shimmer Suites – 75 m²). Všechny pokoje mají svůj balkón s výhledem na moře, wifi (zdarma), klimatizaci, TV, set pro přípravu kávy a čaje a minibarem. Superior má navíc na balkóně vířivou vanu a Shimmer Suites má na balkóně menší jacuzzi. V hotelu najdete dvě restaurace a dva bary. V hotelu je možné nabídnout stravovaní: snídaně, polopenze a All Inclusive. K dispozici je pro Vás venkovní bazén, posilovna a SPA s možností masáží (za poplatek). V hotelu pro Vás rádi připraví i nejrůznější oslavy a setkání (svatba, meeting, konference).


ALL INCLUSIVE ZAHRNUJE: snídaně, obědy a večeře. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 09:00 – 23:00 hodin (Voda, soft drinky jako cola, fanta, sprite apod., káva, čaj, pivo – lion, lion stout, Carlsberg, arak, gin, rum, whiskey, vodka, brandy – vše místní výroby). Hotel nepodává alkohol během tvz. dnů „Poyo Day“.

Změna služeb hotelu vyhrazena.

Popis hotelu v pdf

Aktuální počasí

26 °C
30 °C

Informace o hotelu

Recepce otevřena:
24 HRS
Příjezd od:
14:00
Odjez do:
12:00
Denní bar
Školící místnost
Parkování zdarma
Hotelové parkoviště
Plavecký bazén
Vířivá koupel
Masáže
Fitness
Pláž
Restaurace

Informace o pokoji

Koupelna na pokoji
TV
Satelitní TV
Minibar
Klimatizace
Terasa / Balkon
WIFI
Kávovar

Lokalita

HIKKADUWA

Letovisko západního pobřeží s krásnými písčitými plážemi leží 100 km jižně od hlavního města Colombo. Oblast je známá především turistikou, rybolovem a je ideální lokalitou pro vyznavače windsurfingu. V Hikkaduwě můžete vidět také buddhistický chrám „Gangarama Mahavhara“, poblíž jsou i chrámy „Seenigama, Purana Totagama Kaja Mashavihara nebo Kumarakanda Vihra“. Ve městě žije cca 80 000 obyvatel a za navštívení stojí chovná stanice mořských želv. K dispozici jsou obchůdky, bary a restaurace, kam můžete zavítat k nákupu suvenýrů a občerstvení.

Mapa oblasti

Exkurze v lokalitě

KANDY

Kandy je druhým největším městem ostrova, ale svou bohatou historií a kulturním dědictvím jej místní obyvatelé právem považují za nejdůležitější město Srí Lanky. Je symbolem hrdosti a nezávislosti ostrova. Po 300 let úspěšně odolávalo evropským kolonizátorům, dobyli jej až Britové v roce 1815. Město posledních Singálských králů vyzařující elegantním šarmem a atmosférou starověku se nachází v údolí ve výšce 500 m. n. m. a je lemováno vysokými kopci s nádhernou faunou a florou. Dominantou ve městě "Kandy" je tzv. "Chrám sv. Zubu", kde je uchována replika schránky s jedním ze čtyř Buddhových zubů, které byly nalezeny po jeho kremaci nebo „Starý královský palác“. Celé město je protkáno sítí buddhistických chrámů a svatyní ze 14.století a od roku 1988 je na seznamu světového dědictví UNESCO. Pro Sinhálce má Kandy a Buddhův zub asi stejný význam, jako Mekka pro muslimy. Na počest této relikvie se zde každým rokem v červenci konají velkolepé festivaly a slavnosti „Esala Perahera“, zakončené sloním průvodem.

Program výletu

  • 7:00 – Odjezd z hotelu klimatizovaným autobusem
  • 9:15 – Návštěva sloní chovné farmy „Pinnawala Elephant Orphanage“ - můžete spatřit více než 40 slonů od těch právě narozených až po ty nejstarší a největší, dozvíte se vše o jejich životě a chovu, (cca 2 hodiny)
  • Kandy – prohlídka města (zahrady „Peradeniya Gardens, „Royal Palace“, chrámy – „Natha“ a „Vishnu“, další pamětihodnosti a zajímavosti)
  • Návštěva chrámu „Temple of the Sacred Tooth Relic"
  • Návrat do hotelu
Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 12 hod. Dny v týdnu: Každý den Časy konání: 7:00
Poznámka:
Cena dospělý: 3 990 Kč Student do 26 let: 3 990 Kč Dítě do 10 let: 2 960 Kč

GALLE

Během výletu poznáte jedno z největších měst ostrova - „Galle“, které se nachází na jihozápadním cípu Srí Lanky, 119 km od hlavního města Colombo. Díky své bohaté historii a kulturním dědictvím jej místní obyvatelé právem považují za velmi důležité město. V roce 1587 bylo zajato Portugalci, poté v r. 1640 Holanďany a nakonec jej obsadili Britové v r. 1796. Je nejzachovalejším koloniálním městem na Srí Lance, což dokazují mohutné hradby a historické ulice.  Z hradeb je krásný výhled nejen na město, ale především na Indický oceán. Největší atrakcí celého města je 300 let stará holandská pevnost,kterou UNESCO zařadilo na listinu světového dědictví. Další památkou spadající pod UNESCO je čtvrť „Fort“. Najdete zde staré kostelíky, holandské koloniální vily, muzea, bašty, mešity či krásný maják. V blízkosti města Galle se nacházejí nejznámější pláže tohoto ostrova. Dále tu najdete jeden z nejstarších a nejdůležitějších přístavů v zemi. Opevněné městečko je oblíbené pro svoji historickou atmosféru a výborné nákupy – trhy, obchody, restaurace a rušný noční život.

Program výletu

  • 7:00 – Odjezd z hotelu klimatizovaným autobuse
  • Kosgoda – návštěva želví chovné farmy „Turtle Hatchery“ – zde můžete spatřit různé druhy želv (cca 30 minut)
  • Ambalangoda – návštěva výrobny masek „Mask Factory“ (cca 30 minut)
  • Galle – prohlídka města (cca 90 minut)
  • Návrat zpět do hotelu – lodí po řece „Madu Ganga River“ (cca 1 hodina)
Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 11 hod. Dny v týdnu: Každý den Časy konání: 07:00
Poznámka:
Cena dospělý: 3 160 Kč Student do 26 let: 3 160 Kč Dítě do 10 let: 2 450 Kč

ZÁSILKY DO CELÉHO SVĚTE - EXPRESS POSÍLÁNÍ S DHL

Zajišťujeme express odeslání balíků a dokumentů do celého světa partnerskými kurýry DHL. 

Maximální hmotnost balíku k odeslání je 25 kg.

Ceny za odeslání balíků se odvijí od cílové destinace a hmotnosti balíku.

Cena za pojištění balíku činí 300 Kč bez dph v případě, že hodnota balíku nepřesahuje 30.000 Kč.

Pokud je hodnota balíku vyšší než 30.000 Kč, tak cena pojištění činí 1% z celkové hodnoty balíku.

 

Na letáku lze vidět příklad cen za zaslání balíků na Kubu.


V případě zájmu o express zaslání nás můžete navštívit v naší kanceláři na adrese: Slezská 874/36, Praha 2 120 00 či nás kontaktovat na tel. čísle: +420 257 221 724 pro bližší informace.


Popis exkurze v pdf
Provozovatel: Kentlucky/DHL
Poznámka:

Exkurze v lokalitě

KANDY

Kandy je druhým největším městem ostrova, ale svou bohatou historií a kulturním dědictvím jej místní obyvatelé právem považují za nejdůležitější město Srí Lanky. Je symbolem hrdosti a nezávislosti ostrova. Po 300 let úspěšně odolávalo evropským kolonizátorům, dobyli jej až Britové v roce 1815. Město posledních Singálských králů vyzařující elegantním šarmem a atmosférou starověku se nachází v údolí ve výšce 500 m. n. m. a je lemováno vysokými kopci s nádhernou faunou a florou. Dominantou ve městě "Kandy" je tzv. "Chrám sv. Zubu", kde je uchována replika schránky s jedním ze čtyř Buddhových zubů, které byly nalezeny po jeho kremaci nebo „Starý královský palác“. Celé město je protkáno sítí buddhistických chrámů a svatyní ze 14.století a od roku 1988 je na seznamu světového dědictví UNESCO. Pro Sinhálce má Kandy a Buddhův zub asi stejný význam, jako Mekka pro muslimy. Na počest této relikvie se zde každým rokem v červenci konají velkolepé festivaly a slavnosti „Esala Perahera“, zakončené sloním průvodem.

Program výletu

  • 7:00 – Odjezd z hotelu klimatizovaným autobusem
  • 9:15 – Návštěva sloní chovné farmy „Pinnawala Elephant Orphanage“ - můžete spatřit více než 40 slonů od těch právě narozených až po ty nejstarší a největší, dozvíte se vše o jejich životě a chovu, (cca 2 hodiny)
  • Kandy – prohlídka města (zahrady „Peradeniya Gardens, „Royal Palace“, chrámy – „Natha“ a „Vishnu“, další pamětihodnosti a zajímavosti)
  • Návštěva chrámu „Temple of the Sacred Tooth Relic"
  • Návrat do hotelu
Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 12 hod. Dny v týdnu: Každý den Časy konání: 7:00
Poznámka:
Cena dospělý: 3 990 Kč Student do 26 let: 3 990 Kč Dítě do 10 let: 2 960 Kč

GALLE

Během výletu poznáte jedno z největších měst ostrova - „Galle“, které se nachází na jihozápadním cípu Srí Lanky, 119 km od hlavního města Colombo. Díky své bohaté historii a kulturním dědictvím jej místní obyvatelé právem považují za velmi důležité město. V roce 1587 bylo zajato Portugalci, poté v r. 1640 Holanďany a nakonec jej obsadili Britové v r. 1796. Je nejzachovalejším koloniálním městem na Srí Lance, což dokazují mohutné hradby a historické ulice.  Z hradeb je krásný výhled nejen na město, ale především na Indický oceán. Největší atrakcí celého města je 300 let stará holandská pevnost,kterou UNESCO zařadilo na listinu světového dědictví. Další památkou spadající pod UNESCO je čtvrť „Fort“. Najdete zde staré kostelíky, holandské koloniální vily, muzea, bašty, mešity či krásný maják. V blízkosti města Galle se nacházejí nejznámější pláže tohoto ostrova. Dále tu najdete jeden z nejstarších a nejdůležitějších přístavů v zemi. Opevněné městečko je oblíbené pro svoji historickou atmosféru a výborné nákupy – trhy, obchody, restaurace a rušný noční život.

Program výletu

  • 7:00 – Odjezd z hotelu klimatizovaným autobuse
  • Kosgoda – návštěva želví chovné farmy „Turtle Hatchery“ – zde můžete spatřit různé druhy želv (cca 30 minut)
  • Ambalangoda – návštěva výrobny masek „Mask Factory“ (cca 30 minut)
  • Galle – prohlídka města (cca 90 minut)
  • Návrat zpět do hotelu – lodí po řece „Madu Ganga River“ (cca 1 hodina)
Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 11 hod. Dny v týdnu: Každý den Časy konání: 07:00
Poznámka:
Cena dospělý: 3 160 Kč Student do 26 let: 3 160 Kč Dítě do 10 let: 2 450 Kč

ZÁSILKY DO CELÉHO SVĚTE - EXPRESS POSÍLÁNÍ S DHL

Zajišťujeme express odeslání balíků a dokumentů do celého světa partnerskými kurýry DHL. 

Maximální hmotnost balíku k odeslání je 25 kg.

Ceny za odeslání balíků se odvijí od cílové destinace a hmotnosti balíku.

Cena za pojištění balíku činí 300 Kč bez dph v případě, že hodnota balíku nepřesahuje 30.000 Kč.

Pokud je hodnota balíku vyšší než 30.000 Kč, tak cena pojištění činí 1% z celkové hodnoty balíku.

 

Na letáku lze vidět příklad cen za zaslání balíků na Kubu.


V případě zájmu o express zaslání nás můžete navštívit v naší kanceláři na adrese: Slezská 874/36, Praha 2 120 00 či nás kontaktovat na tel. čísle: +420 257 221 724 pro bližší informace.


Popis exkurze v pdf
Provozovatel: Kentlucky/DHL
Poznámka:

Program zájezdu

1. DEN – PRAHA/COLOMBO
• Let z Prahy do Colomba s přestupem, dle letového řádu ve zvoleném termínu

2. DEN – PINNAWALA/DAMBULLA
• Přílet do Colomba, setkaní s průvodcem a odjezd na prohlídku sloního sirotčince Pinnawala.
• Návštěva jeskynního chrámu Dambulla.
• Ubytování v oblasti Dambulla – hotel 3*, večeře v hotelu

3. DEN – DAMBULLA/POLONNARUWA/MINNERIYA
• V ranních hodinách po snídani odjezd do bývalého královského města Polonnaruwa.
• Odpoledne jeep safari v národním parku Minneriya.
• Ubytování v oblasti Dambulla – hotel 3*, večeře v hotelu

4. DEN – DAMBULLA/SIGIRIYA/MATALE /KANDY
• V ranních hodinách po snídani návštěva skalní pevnosti Sigiriya
• Po cestě do Kandy návštěva zahrady koření v Matale.
• V odpoledních hodinách návštěva města Kandy a posvátného chrámu Buddhova zubu.
• Ubytování ve městě Kandy – hotel 3*, večeře v hotelu

5. DEN – KRÁLOVSKÁ BOTANICKÁ ZAHRADA/GIRAGAMA/PLÁŽ
• Po snídani dále pokračujeme do Královské botanické zahrady v Peradeniya
• Návštěva továrny na zpracovaní čaje a čajové plantáže Giragama
• Odjezd do Vámi vybraného hotelu pro pobytovou část Vaší dovolené

5. – 9. DEN - 3 /4 NOCÍ POBYT U MOŘE (NEBO PODLE CELKOVÉ DÉLKY ZÁJEZDU)

9. DEN – TRANSFER NA LETIŠTĚ

Reference portálu TripAdvisor


Taprobana Wadduwa By Asia Leisure

Hodnocení cestovatelů na webu TripAdvisor 4.5 Na základě 522 recenzí cestovatelů.
14
cestovatelů hodnotilo
1
9
cestovatelů hodnotilo
2
23
cestovatelů hodnotilo
3
102
cestovatelů hodnotilo
4
374
cestovatelů hodnotilo
5
Pořadí na webu TripAdvisor
(Hotely - Wadduwa)
3/24

Detailní hodnocení
Umístění
4.5
4.5
Kvalita spánku
4.5
4.5
Pokoje
4.5
4.5
Služba
4.5
4.5
Cena / kvalita
4.5
4.5
Čistota
4.5
4.5

Hotel je vhodný pro: služební cesty, páry, jednotlivce, rodiny, krátké dovolené s přáteli

Ukázky recenzí
Nevyhovuje vám program zájezdu, ubytování nebo žádný z nabízených termínů?
Připravíme pro Vás individuální nabídku
Poptejte u nás zájezd na míru
TERMÍN: změnit
CENA ZA OSOBU: 0 Kč
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
MAURICIUS